Relatiegeschenken

Eindejaarsgeschenken

Zoek jij nog naar prachtige geschenken voor je relaties, collega's of vrienden/familie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kijk naar onze opties hieronder en neem contact op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou. 

 

Eerste mousserende wijn ter wereld!

Premiere Bulle
La Premiere Bulle! Hier is het recept van de champagne ontstaan. Deze prachtige bubbels zijn het perfecte geschenk voor de feestdagen!

 

Onze '11' pakket

Onze 11
Onze bestsellers! De Onze '11' Chardonnay/Viognier en Onze '11' Merlot/Cabernet Sauvignon zijn echte charmeurs in een exclusieve verpakking waar je alle wijnliefhebbers blij mee maakt. 

 

Gepersonaliseerde flessen

Personalisatie
Prachtige wijnen met een gepersonaliseerd etiket. Bijvoorbeeld onze Limoux Limited Edition of Domaine Pouderoux, Terre Brune.

 

Franse delicatessen

Delicatessen
Een doos vol lekkers uit Frankrijk. Bijvoorbeeld onze Rillettes de Canard, Confit de Canard en Foie Gras

 

Mocht hier iets tussen zitten voor jou of krijg je zin met ons te sparren, neem contact met ons op door te bellen naar 0182-525269, te mailen naar gilles@vinsdegilles.nl of te chatten met ons rechtsonder op deze pagina.
mail ons

Een stukje Frankrijk bij jou thuis!

Het creëren van een prachtige Franse beleving staat voorop. De hele Franse cultuur van het lekker eten en lekker drinken willen we dan ook overdragen aan de mensen in Nederland. Onze focus ligt dan ook op de Franse cultuur naar Nederland brengen. Dit willen we doen door middel van onze expertise binnen het vak en persoonlijke afgericht advies.

Er wordt continu gezocht naar mooie nieuwe wijnen. Deze wijnen worden getest op kwaliteit voordat wij ze gaan verkopen. Enkel de wijnen die in de smaak vallen bij Gilles worden ingekocht. Deze wijnen worden met veel aandacht en liefde getest zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Buiten de hoogwaardige kwaliteit van de wijn is exclusiviteit een onderdeel waar wij veel waarde aan hechten. Bij ons krijg je niet alleen te horen of de wijn bijvoorbeeld droog is. Je krijgt bij ons het hele achterliggende verhaal over de fles te horen

Onze geschiedenis

Vins de Gilles is dertig jaar geleden in 1991 opgericht onder de naam Bacchantes Wijnimport. Het verhaal achter Vins de Gilles betreft een man genaamd Gilles. Gilles was sommelier in het toprestaurant Christophe in Amsterdam. Gilles schonk hier zijn geïmporteerde wijnen en kreeg vaak de vraag: Wat een heerlijke wijn, waar kan ik deze kopen? Hieruit is de wijnimport ontstaan. In 2020 is er een rebranding geweest, hierbij is de naam Bacchantes Wijnimport veranderd naar Vins de Gilles.

Dit bieden wij

Expertise binnen het vak
Vins de Gilles is gespecialiseerd in Franse wijn. Door dertig jaar kennis en een breed netwerk weet Vins de Gilles de beste Franse wijn te bieden. Met veel aandacht en liefde worden de juiste wijnen geselecteerd.

Persoonlijke advies
Vins de Gilles levert persoonlijke advies afgericht op uw behoeftes. Dit kan zijn: het helpen bij de keus van een wijn, de uitleg over de oorsprong van de wijn of advies over de beste wijn/spijs combinatie. De kracht van het persoonlijk advies is een onderdeel waardoor Vins de Gilles in eerste instantie groot is geworden. Veel klanten hebben vertrouwen in advies van Gilles en keren regelmatig terug.

Hoogwaardige kwaliteit
Bij Vins de Gilles wordt er continu gekeken naar de kwaliteit van de wijn. Door nieuwe wijnen grondig te testen op smaak wordt de kwaliteit gegarandeerd. Bij het testen wordt rekening gehouden met de smaak van Gilles die al dertig jaar niemand teleurgesteld heeft en wordt de wijn vergeleken met voorgaande jaren.