Les Amis des Vins de Gilles | Wijnvoordelen | Vins de Gilles

Les Amis des Vins de Gilles 

Gilles is je nieuwe beste Franse vriend. Die vriend die je de fijnste wijntips toefluistert en je aan de hand meeneemt op virtuele culinaire avonturen in het Zuid-Franse land. Of dichter bij huis proeverijen, kookworkshops en diners organiseert. De vriend die antwoord heeft op al je wijnvragen. De vriend die niet alleen de lekkerste wijnen van de beste wijnboeren voor je veiligstelt, maar ook nog eens kortingen voor je ritselt en de wijn razendsnel bij je voordeur aflevert. De vriend die beschikt over een gevlekt schriftje vol authentieke Franse familierecepten, waarmee je thuis indruk kunt maken. Ou la la! De vriend die expert is in wijn-spijs combinaties (bon d’accord, vooral de vriend die veel chef-vrienden heeft, die weer verstand hebben van wijn/spijscombinaties, en graag hun geheimen met je delen).

 

Wie wil nou niet zo’n vriend? Voor een bescheiden jaarlijks bedrag ben je al lid van de club en verzekerd van een warm wijnbad en onvergetelijke momenten. Met de Clubcard van Amis de Gilles kun je rekenen op een speciale behandeling bij restaurants die klant bij Vins de Gilles zijn.

 

Lidmaatschappen

Niveau 1

Cru Bourgeois

Niveau 2

Grand Cru

Niveau 3

Premier Cru Exceptionnel

€60,- per jaar €100,- per jaar €140,- per jaar
10% korting op alle wijnen (uitgezonderd veilingwijnen) 15% korting op alle wijnen 
(uitgezonderd veilingwijnen)
20% korting op alle wijnen 
(uitgezonderd veilingwijnen)
• elke week een nieuwsbrief met aanbiedingen
• elke week een nieuwsbrief met aanbiedingen
• elke week een nieuwsbrief met aanbiedingen
• speciale behandeling bij restaurants die klant van ons zijn
• elke week een Frans recept bij de wijnen die wij aanbieden
• elke week een Frans recept bij de wijnen die wij aanbieden
• speciale behandeling bij restaurants die klant van ons zijn
• 1 keer per maand exclusieve kans om een 'vondst' te kopen (6 flessen) van een bijzonder en/of zeldzame wijn
• 1 keer per jaar uitnodigen voor een wijnreis tegen kostprijs
• 1 keer per jaar uitnodigen voor kookworkshop met wijnproeverij
• onbeperkte Whatsapp-ondersteuning voor Franse wijn-, restaurant- en spijstips
• speciale behandeling bij restaurants die klant van ons zijn

 

Word lid

 

[nerdy-form:4908]

Een stukje Frankrijk bij jou thuis!

Het creëren van een prachtige Franse beleving staat voorop. De hele Franse cultuur van het lekker eten en lekker drinken willen we dan ook overdragen aan de mensen in Nederland. Onze focus ligt dan ook op de Franse cultuur naar Nederland brengen. Dit willen we doen door middel van onze expertise binnen het vak en persoonlijke afgericht advies.

Er wordt continu gezocht naar mooie nieuwe wijnen. Deze wijnen worden getest op kwaliteit voordat wij ze gaan verkopen. Enkel de wijnen die in de smaak vallen bij Gilles worden ingekocht. Deze wijnen worden met veel aandacht en liefde getest zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Buiten de hoogwaardige kwaliteit van de wijn is exclusiviteit een onderdeel waar wij veel waarde aan hechten. Bij ons krijg je niet alleen te horen of de wijn bijvoorbeeld droog is. Je krijgt bij ons het hele achterliggende verhaal over de fles te horen

Onze geschiedenis

Vins de Gilles is dertig jaar geleden in 1991 opgericht onder de naam Bacchantes Wijnimport. Het verhaal achter Vins de Gilles betreft een man genaamd Gilles. Gilles was sommelier in het toprestaurant Christophe in Amsterdam. Gilles schonk hier zijn geïmporteerde wijnen en kreeg vaak de vraag: Wat een heerlijke wijn, waar kan ik deze kopen? Hieruit is de wijnimport ontstaan. In 2020 is er een rebranding geweest, hierbij is de naam Bacchantes Wijnimport veranderd naar Vins de Gilles.

Dit bieden wij

Expertise binnen het vak
Vins de Gilles is gespecialiseerd in Franse wijn. Door dertig jaar kennis en een breed netwerk weet Vins de Gilles de beste Franse wijn te bieden. Met veel aandacht en liefde worden de juiste wijnen geselecteerd.

Persoonlijke advies
Vins de Gilles levert persoonlijke advies afgericht op uw behoeftes. Dit kan zijn: het helpen bij de keus van een wijn, de uitleg over de oorsprong van de wijn of advies over de beste wijn/spijs combinatie. De kracht van het persoonlijk advies is een onderdeel waardoor Vins de Gilles in eerste instantie groot is geworden. Veel klanten hebben vertrouwen in advies van Gilles en keren regelmatig terug.

Hoogwaardige kwaliteit
Bij Vins de Gilles wordt er continu gekeken naar de kwaliteit van de wijn. Door nieuwe wijnen grondig te testen op smaak wordt de kwaliteit gegarandeerd. Bij het testen wordt rekening gehouden met de smaak van Gilles die al dertig jaar niemand teleurgesteld heeft en wordt de wijn vergeleken met voorgaande jaren.