Dry January excellent

Dry January excellent

Wij zijn niet zo van de dry january... Wel willen wij graag mensen helpen die geen wijn willen drinken, maar wel iets super lekkers en gezond. Water! En niet zo maar water... Dit is het meest bijzonder water van Frankrijk... Alleen te krijgen in de 3-sterren en 2-sterren restaurants van Frankrijk!

Châteldon is uniek, natuurlijk sprankelend bronwater dat zijn oorsprong vindt in het hart van de Puy de Dôme. Het is rijk aan mineralen, licht ziltig en koolzuurhoudend, en toch zijdezacht in de mond.
 
Het bronwater van Châteldon wordt sinds 1650 gebotteld. Het staat al eeuwen bekend om zijn heilzame eigenschappen en het vloeide daarom rijkelijk aan de koninklijke tafels van Louis XIV en Louis XV.
 
Châteldon is zeer, zéér beperkt verkrijgbaar. Daarom zie je dit bronwater bijna alleen op de kaart van sterrenrestaurants in Frankrijk. We zijn dan ook grenzeloos trots dat Châteldon verkrijgbaar is bij Vins de Gilles. Wij doen nooit water bij de wijn, maar voor deze koninklijke Châteldon maken we graag een uitzondering.

< klik op de fles