De schoonheid van bescheidenheid

De schoonheid van bescheidenheid

Hervé Bizeul van Clos des Fées is een grote naam in Zuid-Frankrijk. Hij bezit een van de mooiste domeinen in de Roussillon. Hervé staat garant voor topwijnen die categorisch 90 punten of hoger scoren in de lijst van Robert Parker. Alles uit biologisch-dynamische teelt, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Dat, mes amis, vergt talent.

Als je zo populair bent als Hervé en bovendien fantastische wijnen maakt, dan heb je veel vrienden die regelmatig bij je aanschuiven. Speciaal voor die vrienden wilde Hervé graag een lekker, toegankelijk wijntje ontwikkelen. Je hoeft tenslotte niet altijd een topper op tafel te zetten. Voor die ongedwongen familiemomentjes, die zonovergoten lunches in de tuin en dat onverwachte bezoek rond etenstijd, creëerde hij een toegankelijke en plezante rode wijn vanuit de biologisch-dynamische filosofie van Clos des Fées: de Modeste. Een naar mijn bescheiden mening verrukkelijke wijn voor ieder moment van de dag. Eh oui, ik blijf een Fransman.

Lekker licht, droog en fruitig. De perfecte partner bij je BBQ, buffet, borrel, lunch, picknick of kaasplankje. De Modeste is een mooie flirt tussen de magnifieke en smaakvolle Grenache en de elegante en toegankelijke Cinsault. Deze Modeste is je nieuwe beste vriend deze zomer, crois-moi.