B2B

Jouw uniek bedrijfsgeschenk

Het is fijn om de mensen te bedanken die jou zo goed hebben geholpen. Speciaal daarvoor hebben wij een selectie gemaakt van wijnen die ideaal zijn om als cadeau of bedankje te geven. Bijvoorbeeld een mooie fles met gepersonaliseerde etiketten? Zet jouw bedrijf op het etiket van een prachtige wijn en geef dit aan je relaties en/of collega's. Het perfecte cadeau als als teken van waardering, met je eigen touch. 

Feestelijke #1 bubbels

Of wat dacht je van een fles Première Bulle. Letterlijk de allereerste bubbels ter wereld. Het recept dat Dom Perignon heeft gebruikt om champagne te maken, is door hem meegenomen uit Limoux. Prachtige fles voor de zoomborrels en om je relaties en collega's te laten weten dat zij op #1 staan!

De 'Onze' voor jouw team

Laat jouw team weten hoe belangrijk ze voor je zijn. We hebben een prachtige geschenkdoos ontworpen met de 'Onze' rouge en blanc. 

Geïnteresseerd?

Verzendingen kunnen worden gedaan in mooie verzendverpakking met een leuk kaartje erbij. Alle vormgeving kan zelf worden aangeleverd of wij maken dit voor je! Bel of mail ons even en kunnen we samen kijken wat voor moois we gaan maken!