B2B

Zoek je een mooi geschenk voor je werknemers of relaties? Hieronder ons aanbod die je gegarandeerd zou kunnen helpen.

Feestelijke #1 bubbels

Voilá, de allereerste mousserende wijn ter wereld! De basis van alle Champagnes, maar voor de helft van de prijs van een Champagne. Dubbel zo lekker en met een prachtig verhaal over de ontstaansgeschiedenis. 

De 'Onze' voor jouw team

Onze verrukkelijke wijn uit de Aude (département 11) in een prachtige geschenkdoos met daarop de vesting van Carcassonne. Een ware ode aan de Aude

Jouw uniek bedrijfsgeschenk

Heerlijk fruitige huiswijn of wat ons betreft de beste Chardonnay uit Frankrijk. Deze worden beide geschonken in de beste sterrenrestaurants van Nederland. Nu met uw eigen logo, naam of boodschap op het etiket.

Kerst vanuit huis

Je relaties verwennen en zorgen voor een fantastische kerst thuis. De videochat borrel met een heerlijke fles Première Bulle of een feestelijk hoofdgerecht met één van de lekkerste specialiteiten uit Frankrijk; Confit de canard. U krijgt er een gemakkelijk maar heerlijk recept bij. In combinatie met de ‘La Vista’ ervaart u een onvergetelijke smaakcombinatie en een echte topavond!

Geïnteresseerd?

Verzendingen kunnen worden gedaan in mooie verzendverpakking met een leuk kaartje erbij. Alle vormgeving kan zelf worden aangeleverd of wij maken dit voor je! Bel ons op 0182-525269 of mail ons even en kunnen we samen kijken wat voor moois we gaan maken!