Shipping policy

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer uw bestelling voor 16:00 wordt gedaan, zullen wij deze binnen twee werkdagen leveren op het meegegeven adres. Is er haast of mocht er een specifiek tijdstip gewenst zijn voor de levering, dan moet er contact met ons op worden genomen om hier afspraken over te maken. 

Track and Trace

Als u uw e-mailadres correct heeft ingevuld, zal u door PostNL op de hoogte worden gehouden van de levering. Ook wanneer het niet is gelukt om het pakket te leveren, krijgt u hier een melding van. Mocht dit nog een keer niet lukken, wordt het pakket retour naar ons gestuurd en zijn wij genoodzaakt verzendkosten door te rekenen om het pakket opnieuw te leveren. 

Kosten

Wij rekenen voor een bestelling onder de 12 flessen of onder het totaalbedrag van €150,- de standaardkosten van een PostNL pakket binnen Nederland. Namelijk €10,00 (incl. pakketkosten). Voor het buitenland gelden hier hogere tarieven voor, afhankelijk van waar het pakket naartoe moet. 

Afhalen

Mocht u uw pakket willen komen afhalen is dit kosteloos. Wij zijn open maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00. Neem van te voren contact met ons op en dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is en uw bestelling klaarstaat.

Leeftijdscontrole

Bij ontvangst van het pakket, is de kans aanwezig dat er om legitimatie gevraagd wordt. Dit om de leeftijd te controleren. De bestelling wordt bij vertoon van een ongeldig legitimatie niet overgedragen en weer meegenomen naar ons.