Shipping policy

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer jouw bestelling voor 15:00 is gedaan, zullen wij deze de volgende werkdag leveren op het meegegeven adres. Mocht er een specifiek tijdstip gewenst zijn voor de levering, dan moet er contact met ons op worden genomen om hier afspraken over te maken. 

Track and Trace

Als het e-mailadres correct is ingevuld, zal je door PostNL op de hoogte worden gehouden van de levering. Ook wanneer het niet is gelukt om het pakket te leveren, krijg je hier een melding van. Mocht dit nog een keer niet lukken, wordt het pakket retour naar ons gestuurd en zijn wij genoodzaakt verzendkosten door te rekenen om het pakket opnieuw te leveren. 

Kosten

Wij rekenen voor een bestelling onder de €75,00 de standaardkosten van een PostNL pakket binnen Nederland. Namelijk €5,95. Voor het buitenland gelden hier hogere tarieven voor, afhankelijk van waar het pakket naartoe moet. 

Afhalen

Mocht u uw pakket willen komen afhalen is dit uiteraard kosteloos. Wij zijn open maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00. Neem van te voren contact met ons op en dan zorgen wij dat er iemand aanwezig is en uw bestelling klaarstaat.

Leeftijdscontrole

Bij levering van het pakket is de bezorger ingelicht om identiteit te vragen wanneer de verwachting er is dat de ontvanger niet boven de 18 is. De bestelling wordt bij vertoon van een ongeldig legitimatie niet overgedragen en weer mee teruggenomen naar ons. Let op dat minderjarigen het pakket dus niet voor je kunnen ontvangen