Refund policy

Terugbetalingsbeleid

U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van het product om een retour aan te melden. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds de aanmelding van uw retour en wij het product in originele staat niet hebben ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Restituties (indien van toepassing);
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je restitutie.
Als u wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling worden verwerkt, en een krediet zal automatisch worden toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke wijze van betaling, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing);
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardbedrijf, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een restitutie wordt geplaatst.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je restitutie nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via gilles@vinsdegilles.nl

Verkoopartikelen (indien van toepassing);
Alleen reguliere geprijsde items kunnen worden terugbetaald, helaas verkoop items kunnen niet worden terugbetaald.

Uitwisselingen (indien van toepassing;
Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar gilles@vinsdegilles.nl en stuur uw artikel naar: Burgemeester Martensstraat Gouda NL 2806 CJ.

Geschenken
Als het artikel bij aankoop en verzending rechtstreeks naar u als geschenk is gemarkeerd, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u verzonden.
Als het artikel niet was gemarkeerd als een geschenk bij aankoop, of de geschenkverstrekker had de bestelling verzonden naar zichzelf om te geven aan u later, sturen we een terugbetaling aan de geschenkverstrekker en hij zal te weten komen over uw terugkeer.

Verzending;
Om uw product te retourneren dient u uw product te mailen naar: Burgemeester Martensstraat Gouda NL 2806 CJ
U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending afgetrokken van uw terugbetaling.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die uw omgewisselde product nodig heeft om u te bereiken, variëren.
Als u een item van meer dan €75 verzendt, moet u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering aan te schaffen. Wij kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.