Vreugde door de nieuwe huiswijn

Vreugde door de nieuwe huiswijn

Het einde van het jaar komt eraan en iedereen komt weer bij elkaar langs om te genieten van elkaar, lekker eten en natuurlijk ook heerlijke wijn. Daarvoor is het goed om altijd een top huiswijn thuis te hebben liggen. Je weet maar nooit wanneer er iemand zomaar langskomt. Gelukkig zijn wij hier om jullie daarmee te helpen!

Domaine de Joy is het perfecte voorbeeld van een authentiek domein die op alle fronten mee is gegaan met de tijd. De basis en ervaring is volop te voelen en te proeven, maar de techniek, het beleid en de vormgeving is al van de volgende eeuw. Ze doen alles eraan om de wijn zo goed mogelijk en passend bij de tijd te krijgen, maar wel met de echte 'Gascogne Feeling' eraan. Syrah wijngaard erbij geplant en 's nachts druiven plukken voor de perfecte controle van temperatuur tijdens de oogst. Ook is de temperatuur en tijd van de vinificatie aangepast. 

Mes amis, bestel een doosje van beiden om deze goed te proeven en ervoor te zorgen dat je thuis altijd een heerlijke witte wijn of rode wijn achter de hand hebt.
Domaine de Garras blanc, Cotes de Gascogne 2020
Domaine de Garras rouge, Cotes de Gascogne 2020